torsdag 17 oktober 2013

v 42

V. 42

 

Vi har haft en bra vecka med många olika arbetsområden. Eleverna arbetar snabbt framåt i matteboken och vi lär oss nya saker varje vecka.

 

Denna vecka har vi lärt oss bokstaven Nn

 

Nycklar

Noter

Nio

Nos

Nalle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har avslutat vårt projekt trafik med att göra reflextroll! Eleverna gjorde först en skiss på hur trollet skulle se ut sedan byggde de trollet efter ritningen.

 

 

 

Under torsdagen avslutade vi även vårt projekt rotfrukter. Alla elever hade med sig olika rotfrukter till skolan. Eleverna byggde olika fordon, djur, robotar och troll av rotfrukterna. Så här fint blev det:

 

 

 

 

 

 

 

Skolan är obligatorisk och därför måste planerad ledighet ansökas om minst 2 veckor i förväg (se vår hemsida) http://lillholmsskolan.stockholm.se/franvaroanmalan

Här finns även ledighetsansökningsblanketten. Den går även att få av Linda eller Ninna.

 

När ni inte har ansökt om ledighet blir frånvaron ogiltig. Vid ogiltig frånvaro är det upp till er föräldrar att se till att ert barn tar igen det som ert barn har missat i skolan.

 

En elev kan ta ledigt upp till 10 dagar per läsår. Jag som lärare kan bevilja 3 dagar. Detta sker i samrådan med läraren.

 

 

Boka redan den 11 dec för vår årliga julfest. Eleverna kommer att bjuda på julspel och luciatåg. Fika kommer att finnas till självkostnadspris.

 

Vecka 44 är barnen lediga från skolan, höstlov, fritids är öppet för de elever som behöver barnomsorg.

 

Ninna kommer att vara bortrest v 43-45. All frånvaro rings in till Linda. Det går även bra att skicka sms eller maila.

 

Frånvaro rings in till Linda senast 07.45. Det är obligatorisk närvaro i skolan vilket betyder att all frånvaro måste anmälas. Vid ledighet måste en ansökan fyllas i.

 

Linda tel: 08-508 38 548     (arbetar mån-tor)

Ninna tel: 08-508 38 502    (arbetar mån-fre)

Fritids Kanoten tel: 08 - 508 24 741

 

Trevlig helg,

 

Ninna & Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar