torsdag 23 januari 2014

Veckobrev v. 4

 

V 4

 

Vi har haft en bra vecka tillsammans! Eleverna har arbetat i matteboken och vi tränar på klockan varje lektion. Nu ska vi kunna hel och halvtimme. Vi ska även kunna vad klockan är om en timme. Träna hemma!

Vi har också börjat skriva egna texter till bilder. Vi tränar på att skriva en början, mitten och ett slut. Eleverna börjar med att sätta tre bilder i rätt följd. Sedan gör de en tankekarta. Efter det berättar de berättelsen för en kompis. Till sist skriver de ner berättelsen.

Torsdagen var mycket lyckad! Vi åkte till Zinkensdamms IP med tunnelbanan. Vi hade tur och fick åka skridskor inomhus. Alla elever var jätteduktiga! De prövade att sätta på sig skridskorna själva. Vi hjälpte dem att knäppa och knyta. Vi åkte ca 1,5 timme. De som inte hade åkt så mycket fick hjälp av kompisarna. Sedan gick vi tillsammans med alla i år 1 till Drakenbergsparken. Där grillade vi korv och lekte på lekparken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi kommer att vara med i ett projekt om utelek. Projektet stöds av bla Friluftsfrämjandet och Postkodslotteriet. De vill gärna träffa alla föräldrar och berätta om detta spännande projekt! Föräldramötet hålls den 11 feb

 

 

Viktiga datum:

11 feb                Föräldramöte

2 maj                  Studiedag – ingen skola

22 maj                Astrid Lindgren musikal

 

Det är MYCKET viktigt att komma i tid till skolan! Kl 08.00 börjar skoldagen därför är det lämpligt att vara i skolan senas kl 07.55

 

Frånvaro rings in till Linda senast 07.45. Det är obligatorisk närvaro i skolan vilket betyder att all frånvaro måste anmälas. Vid ledighet måste en ansökan fyllas i.

 

Linda tel: 08-508 38 548     (arbetar mån-tor)

Ninna tel: 08-508 38 502    (arbetar mån-fre)

Fritids Kanoten tel: 08 - 508 24 741

 

Trevlig helg,

Ninna & Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar