fredag 17 maj 2013

Veckobrev v 20

Veckobrev v 20

 

Oj vilken rolig och pirrig vecka vi har haft. Hela veckan har vi tränat stenhårt inför musikalen. Musikalen blev otroligt lyckad och eleverna är jättenöjda. Vilken härlig publik alla föräldrar, syskon, kompisar och släktingar var. På fredagen var det musikal igen men då för alla F, 1 och 2:or. Det gick mycket bra! Era barn är FANTASTISKA!

På tisdagen firade vi fritidshemmets dag. Vi lekte lekar på skolgården och åt hamburgare till mellis.

Nästa vecka på tisdag åker vi till Skansen. Eleverna behöver inte ta med sig egen matsäck. Vi har beställt från matsalen. Det går bra att ta med en extra frukt eller vatten om man vill. Lunchen kommer att vara pannkaka, dricka och en frukt. Ta med en tom matlåda som maten får plats i.

Eleverna tränar att hoppa hoprep inför hoppets dag den 30 maj. Alla elever bör ha ett eget hopprep med sig till skolan så att vi kan träna på att hoppa.

Nästa vecka är det elevens val. Vi kommer att ha fördjupningar i ämnena svenska, matematik, idrott, biologi och skapande. Fredagen kommer att bjuda på lekar vid Sätrabadet. Eleverna tar med egen matsäck.

 

Vecka 21

 

Måndag           Ta med hopprep.

Tisdag                Skansen. Ta med en tom matlåda, vatten och om du vill en extra frukt.

Onsdag              Elevens val

Torsdag            Elevens val

Fredag               Elevens val. Lekar och lunch vid Sätrabadet. Ta med egen matsäck och något att sitta på.

 

 

Mycket viktigt! Går eleven hem före kl 16.30 får eleven inte komma tillbaka till skolan/skolgården förrän efter kl 16.30. När en elev går hem går ansvaret för barnet över på föräldern. Vi har inga försäkringar eller personal som täcker en elev som har gått hem och kommer tillbaka till skolgården för att leka. Det är också förbjudet att cykla, åka rollerblades och sparkcykla på skolgården före kl 16.30.

Det hänger fortfarande kvar vinterjackor, täckbyxor och vinterstövlar vid barnens krokar. Ta hem kläderna som inte används!

Denna vecka har vi ägnat åt musikalen och rymden så vi har inga läxor till nästa vecka. Läxa till 28 maj, Kartkatastrofen sid 32

Läxa till 29 maj, Taekwondoprovet läs klart boken.

 

Information från skolan och veckobrev ligger på vår nya hemsida!

 

www.lillholmsskolan.stockholm.se

 

Vid sjukdom så sms:ar eller ringer ni till Linda eller till Ninna före 07.45

 

Ninna tel: 08-508 38 502, 076-1238502 

Linda tel: 08-50838548, 076-12385488

Fritids Kanoten tel: 08-508 24 741

Trevlig helg!

Ninna och Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar